Thursday 24 April 2014
Hoofdmenu
Voorpagina
Nieuws
De club
Bestuur
Jeugdwerking
Trainingen
Punten
Kalender nationaal
WINTERDUATLON 2013
Wie is ingelogd?
Geen gebruikers online
Aanmelden
Blijf op de hoogte

U bevindt zich hier: Voorpagina
Laatste nieuws
Wedstrijden 1/05: BK ploegentriatlon PDF Afdrukken E-mail

BK Ploegentriathlon Doornik 1 mei (750mZ/22kmF/5,5kmL):

Karina Peetroons en Kapitein Hans Knops aan het woord:
12° celcius watertemperatuur op 25, 26, 27, 28, 29 april, op 30 april wonder boven wonder 14°C!
Rond 12u toegekomen samen met Didier, watertemperatuur is 13,5° zodus gaat alles normaal door! Even later komen de dames (Annelies Sarens, Karina Peetroons, Katleen Hollants en Laurence Tack) toe met 1 stel ouders en gelukkig zijn wij twee DTTA herkenbaar. We helpen ze wat opweg met de nummers, chip,... Wegens teveel volk en te weinig plek in de wisselzone worden 4 dappere dames een 10-tal minuten later dan gepland in de Doornikse carrière te water gelaten. 
Katleen en Laurence schieten als een pijl weg,  Annelies en Karina komen iets later uit het water, al bij al, niet zo koud aanvoelend water om vervolgens op 'n drafje naar de wisselzone te lopen.   Op de fiets loopt alles gesmeerd ook al hadden ze van tevoren nooit samen getraind.  Afwisselend trekt ieder kop, zodat ze na iets minder dan 40' opnieuw van schoenen mogen veranderen, klaar voor een loopje van 2x 2,5 km.  Mark en hondje lopen naast het parcours mee, waarvoor veel dank. Onder luid applaus van supporters lopen we stralend met een tijd van +/- 1u23 tevreden over de meet. 
Fijne ploeg, leuke sfeer, luidruchtige supporters meer moet dat niet zijn ! Een mooi debuut!

Nadat de dames gewisseld hadden naar het fietsen, maken we ons stilaan zelf klaar. De overige teamgenoten komen toe, nog wat laten nummeren en dan begeven we (Erik Michiels, Hans Knops, Martin De Meulemeester, Sören Sanders, Didier Fontaine, Gerry Stijlemans, Christian Lameir) ons naar de wisselzone, om ons in ons zwempak te wringen. Zwemtaktiek wordt vlug besproken, Christian van gewoonte start met schoolslag en zal wel toekomen, Erik, Didier en Martin zwemmen voorop en Sören en ikzelf zorgen ervoor dat Gerry niet zelf de weg moet zoeken. Met zevenen kunnen we het fietsen aanvatten. Al van bij het begin kan Martin niet aanpikken en er wordt beslist van niet te wachten en door te rijden, we zijn dan nog met 6. Het fietsen verloopt verder vlot, met ons vieren draaien we continu rond en Christian dirigeert en zorgt dat Gerry zolang mogelijk mee kan. Na het fietsen is Gerry zijn bobijntje volledig af, zodat we met 5 aan de loopproef beginnen. We moeten onze benjamin flink motiveren en doordat er toch nog een lichte eindsprint inzat lopen we een mooie 21'48 bij elkaar. Proficiat aan allen en tot in september voor het BK ploegen duatlon!

zie uitslag: http://vtdl.triathlon.be/upload/file/doornik%2001052012_dames.pdf

Zie uitslag: http://vtdl.triathlon.be/upload/file/doornik%2001052012_heren.pdf

Zie foto's op onze facebook page: http://www.facebook.com/groups/dttateamasse/302933396450559/?sfrm

 
< Vorige   Volgende >