Welkom...

 

...beste DTTA-atleet,

 

Na vele jaren trouwe dienst was onze website dringend aan een opknapbeurt toe, en dit is het resultaat. De nieuwe website biedt ons veel meer mogelijkheden dan de oude. De handige kalender laat je toe zelf je geplande wedstrijden en activiteiten toe te voegen, in één oogopslag te zien welke andere clubleden er aan de start zullen staan, en achteraf je resultaat te noteren. Terwijl je vroeger steeds je verslag moest doorsturen naar de clubsecretaris, kan je nu je ei onmiddellijk kwijt via je persoonlijke blog. En misschien het grootste verschil met de oude website: via het fotoalbum kan je eindelijk foto's van jezelf in volle inspanning posten. 

...beste bezoeker,

 

Zeg nu zelf: onze nieuwe website oogt visueel toch veel aantrekkelijker dan de oude? Als bezoeker kan je via het BIB nog steeds de meest recente nieuwtjes van de club lezen, maar tevens kan je de prestaties van je favoriete atleet op de voet volgen (zie: Ledenpagina's). En op het fotoalbum vind je vele foto's van onze tri- en duatleten in volle actie terugvinden. 

 

...beste geïnteresseerde,

 

Bent u van plan om een duatlon- of triatloncarrière te starten? Bent u geïnteresseerd om bij onze club te komen? Surf gerust eens op onze website. Indien u graag wat meer informatie had ontvangen over onze clubwerking, kan u ons contacteren via het contactformulier.

 

Welkom en veel surfplezier op onze website!